*Ilustrační foto. Výsledná cenová nabídka se může lišit. Veškeré parametry nabídky se mohou individuálně upravit.

Výprodej skladů

Škoda Octavia Combi

2.0TDI 110 Style

Operativní leasing

Na kolik měsíců
Limit najetých kilometrů
Operativní leasing
7 000  bez DPH
48 měsíců
10000 km/rok
Klasický rodinný vůz s dlouholetou tradicí!

Vítejte v nové éře jízdy – Škoda Octavia Combi 2.0 TDI 110 Style (modelový rok 2022) na operativní leasing od Arvalu přináší jedinečnou kombinaci elegance, výkonu a praktických výhod, které odpovídají potřebám moderního řidiče. Proč trávit čas hledáním ideálního vozidla, když máte vše, co potřebujete přímo před sebou?

1. Výjimečný výkon a úspora paliva

Srdcem Škody Octavia Combi 2.0 TDI 110 Style je výkonný a úsporný motor. Motor o objemu 2.0 litru a výkonu 110 kW Vám poskytne dostatek síly pro každodenní dojíždění i delší cesty. Díky technologii TDI je zároveň mimořádně úsporný, což znamená nižší náklady na pohonné hmoty a menší ekologický dopad.

2. Elegantní design a praktický interiér

Octavia Combi je symbolem nadčasového designu a elegance. Aerodynamické linie, moderní LED světlomety a stylové detaily dělají z tohoto vozu nejen praktického, ale i esteticky přitažlivého společníka. Interiér je prostorný, pohodlný a navržen tak, aby splňoval všechny Vaše potřeby – od prostorného zavazadlového prostoru až po komfortní sedadla.

3. Vysoká úroveň bezpečnosti

Bezpečnost je pro nás na prvním místě. Škoda Octavia Combi 2.0 TDI 110 Style je vybavena nejmodernějšími bezpečnostními technologiemi, které zajistí Vaši ochranu na cestách. Systémy jako adaptivní tempomat, asistent udržování v jízdním pruhu a automatické nouzové brzdění Vás ochrání v každé situaci.

4. Komfort a technologie

Užívejte si každou jízdu díky špičkovým technologiím a komfortním prvkům, které Octavia Combi nabízí. Dotykový infotainment systém s navigací, bezdrátové připojení pro smartphony, vyhřívaná sedadla a dvouzónová klimatizace – vše je navrženo tak, aby Vaše jízda byla co nejpříjemnější.

5. Vše v jednom – operativní leasing od Arvalu

Operativní leasing od Arvalu Vám přináší bezstarostnost a pohodlí. Veškeré služby jsou zahrnuty v měsíční splátce – pojištění, servis, údržba, výměna pneumatik a asistenční služby. Nemusíte se starat o nečekané výdaje nebo administrativu spojenou s vlastnictvím vozu. Stačí jen nasednout a užívat si jízdu.

  • Kombi
  • Převodovka: manuální
  • 1968 ccm
  • Diesel
  • 110 kW (150 PS)
  • Bílá candy

Proč vozidla od Arvalu

Nabízíme operativní leasing na nové vozy, ojetiny i výhodné odkoupení vozů po operativním leasingu. Vaše cesta k novému vozu začíná právě tady. Ať už ho potřebujete na cestu do práce, výlety s rodinou nebo pro své podnikání.

  • Máme opravdu široký výběr

  • Flexibilní financování

  • Dlouhodobě výhodné ceny

  • Možnost flexibilního vrácení vozidla

Více informací

Podobné nabídky

Škoda Octavia Combi

1.5TSI 110 Ambition
Akční nabídka
60 měsíců
10 000 km/rok
 

7 512 Kč

bez DPH/měsíčně

Benzín, Převodovka manuální
110 kW (150 PS)
 

Škoda Octavia Combi

2,0 Tdi 110 Style
Akční nabídka
60 měsíců
30 000 km/rok
 

9 531 Kč

bez DPH/měsíčně

Diesel
110 kW (150 PS)
 

Škoda Octavia Combi

1,5 TSI 110 Style
Výprodej skladů
60 měsíců
10 000 km/rok
 

6 600 Kč

bez DPH/měsíčně

Benzín
110 kW (150 PS)